Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Φούτσαλ Νέων U21. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ελπίδα Αστρομερίτη, ενώ είναι πιθανό να δούμε αιώνιο ντέρμπι στα ημιτελικά. Σε περίπτωση πρόκρισης, οι “πράσινοι” θα τεθούν αντιμέτωποι με το νικητή του ζευγαριού Αποέλ-ΑΕΚ Λάρνακας, πάλι εκτός έδρας. Σε μονούς αγώνες θα κριθούν οι ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση.
Όσον αφορά λοιπόν τον προσεχές αντίπαλο του “τριφυλλιού”, τερμάτισε 3η στο Πρωτάθλημα, μια θέση πιο κάτω δηλαδή από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στις μεταξύ αναμετρήσεις τους, η ομάδα μας είχε κερδίσει στο εκτός έδρας ματς με 3-0, ενώ στο Μελκονιάν εξήλθαν ισόπαλες 1-1.
Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων:
Τρίτη, 7 Μαρτίου
19:00 Ελπίδα Αστρομερίτη-ΟΜΟΝΟΙΑ
20:45 Ανόρθωση-ΑΕΛ
20:30 Αποέλ-ΑΕΚ Λάρνακας
*Χωρίς αγώνα περνά στην ημιτελική φάση η ΑΜΕΚ Καψάλου.
Ημιτελική φάση (Δευτέρα ή Τρίτη 13/14 Μαρτίου)
Νικητής αγώνα Αποέλ-ΑΕΚ Vs Νικητής αγώνα Ελπίδα-ΟΜΟΝΟΙΑ
Νικητής αγώνα Ανόρθωση-ΑΕΛ Vs ΑΜΕΚ Καψάλου
Ο τελικός θα γίνει τη Δευτέρα 20 ή την Τρίτη 21 Μαρτίου.


![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ [4-3]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-AEK-Live-Futsal-238x178.jpeg)


![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



