Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκη για γόητρο και βαθμούς!

Νίκη για γόητρο και βαθμούς!

 


Ντέρμπι αιωνίων σήμερα στο φούτσαλ (20:00, live omonoianews.com & Cytavision) και στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Η μορφή του πρωταθλήματος φέτος έχει αλλάξει, ΑΕΛ και Ανόρθωση έχουν δυναμώσει πολύ, παίζουν όμως οι δυο ομάδες που κυριάρχησαν στο κυπριακό φούτσαλ τα τελευταία 6-7 χρόνια. Πάντα ένα αιώνιο ντέρμπι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες λοιπόν, για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ σημαντικό το σημερινό και για βαθμολογικούς λόγους.

Η ομάδα μας είναι στην 4η θέση, 4 βαθμούς από την 3η θέση στην οποία κάθεται το Αποέλ. Ασφαλώς όσο πιο ψηλά τερματίσει η ομάδα μας, τόσο πιο βατό θα είναι θεωρητικά το πρόγραμμα της στα πλέι οφ, αφού θα αποφύγει αντιπάλους που τερμάτισαν πιο ψηλά. Με δεδομένο ότι οι 4 πρώτοι σπάνια χάνουν βαθμούς από τους μικρούς, η ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρει πως πρέπει πάση θυσία να κερδίσει, να μειώσει τη διαφορά στον ένα βαθμό και να προσπαθήσει στις εναπομείναντες αγωνιστικές να κερδίσει θέση στο πίνακα.

Η προσπάθεια της ομάδας μας, θα γίνει σίγουρα πιο εύκολη αν το παρόν τους στο γήπεδο δώσουν οι οπαδοί της. Ειδικά στα κλειστά, ο όγκος και η φωνή του κόσμου παίζουν τον δικό τους ρόλο, έτσι ελπίζουμε πως αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αποτελέσουν σήμερα τον 6ο παίκτη της ομάδας!