Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Οι μεταξύ τους κόντρες και πως έφτασαν στον τελικό

Οι μεταξύ τους κόντρες και πως έφτασαν στον τελικό

 


Η έκτη φετινή μονομαχία θα είναι η αποψινή μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραράτ και της ΑΕΛ, αλλά η πρώτη στο Κύπελλο. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέντε φορές για το Πρωτάθλημα, δύο στην κανονική διάρκεια και τρεις στα play-off, με τους “πράσινους” να μετρούν μια νίκη λιγότερο, αλλά προέρχονται από σερί. Πιο κάτω το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για τον τελικό Κυπέλλου Φούτσαλ, πως έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο και οι μονομαχίες τους:

ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ – ΑΕΛ διεκδικούν απόψε το τρόπαιο του Κυπέλλου Futsal. Οι δύο ομάδες υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και η παρουσία τους στις φετινές διοργανώσεις δικαιολογεί και τις υψηλές προσδοκίες.

Το σημερινό ραντεβού μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι το έκτο αφού προηγήθηκαν πέντε αγώνες στην πρώτη και στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος. Συναντήθηκαν και στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος και μετά από τρεις αγώνες το εισιτήριο για τον τελικό του Πρωταθλήματος είχε εξασφαλίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ.

Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια:

Πρώτη φάση

ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ 6-4
ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ-ΑΕΛ 2-6

Δεύτερη φάση
ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ 3-2
ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ-ΑΕΛ 8-3
ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ 5-2

Ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου όπως ήδη ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί στο Κίτιον στη Λάρνακα και θα αρχίσει στις 20:00 με απευθείας μετάδοση από τη Cytavision. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Μιχάλης Χριστοφίδης και Νικόλας Στ. Νικολάου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Μάριος Σταμάτης. Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραράτ θα καταλάβουν την Ανατολική κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ τη Δυτική κερκίδα. Όπως ήδη ανακοινώθηκε δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο.

Πως έφτασαν στον τελικό
Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε την ΑΕΚ Σωτήρας, το Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Πρώτος προκριματικός γύρος
ΑΕΚ Σωτήρας-ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ 5-8
Προημιτελική φάση
ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ-Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας 4-0
Ημιτελική φάση
ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ-ΑΕΚ 2-1 & 5-4

Η ΑΕΛ απέκλεισε διαδοχικά τον Εθνικό Λατσιών, την ΑΜΕΚ Καψάλου και την Ανόρθωση.

Πρώτος προκριματικός γύρος
ΑΕΛ-Εθνικός Λατσιών 5-2
Προημιτελική φάση
ΑΜΕΚ Καψάλου-ΑΕΛ 0-7
Ημιτελική φάση
Ανόρθωση-ΑΕΛ 1-11 & 4-4