Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα»

«Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα»

 


Με τον Κώστα Πολυβίου στον πάγκο, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε τον πρώτο στόχο της σεζόν και με τη ψυχολογία όλων στα ύψη, πάει για το νταμπλ. Ο προπονητής της ομάδας μας αλλά και ο αρχηγός της, ήταν έντονοι με αυτό.

«Η ομάδα σε όλη την σεζόν είναι εξαιρετική. Κατακτήσαμε το ένα, πάμε για το δεύτερο. Δουλεύουμε σκληρά για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα για το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε απόψε αλλά από Δευτέρας ξεκινούμε δουλειά για τα ματς με το Αποέλ. Το πρωτάθλημα είναι ο επόμενος και κυριότερος μας στόχος. Οι αγώνες με το Αποέλ κρίνονται σε μια λεπτή κλωστή. Η ομάδα μας θα φανεί αντάξια του ονόματος της. Άνοιξε η όρεξη με το κύπελλο, συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα», δήλωσε ψες ο κόουτς της ομάδας μας.

Ο Μανώλη εκ μέρους των παικτών, δήλωσε πως το τριφύλλι τώρα σκέφτεται μόνο το πρωτάθλημα: «Κατεβήκαμε σοβαροί πειθαρχημένοι και το δείξαμε από την αρχή. Ήμουν σίγουρος ότι θα κατακτούσαμε το Κύπελλο έτσι όπως είδα τα παιδιά σήμερα. Κύπελλο σήμερα, διασκέδαση απόψε, αύριο δουλειά για το πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι μπορούμε να σπάσουμε οποιαδήποτε έδρα και θέλουμε τους οπαδούς μας στην έδρα μας να δώσουν βροντερό παρών».