Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Δύο “πράσινοι” του φούτσαλ κορυφαίοι της χρονιάς

Δύο “πράσινοι” του φούτσαλ κορυφαίοι της χρονιάς

 


Δύο “πράσινοι” του φούτσαλ, ο ένας σε επίπεδο Ανδρών και ο άλλος στους Νέους, αναδείχθηκαν κορυφαίοι της χρονιάς. Ο Μανώλης Μανώλη ψηφίστηκε από τους προπονητές των ομάδων Α’ κατηγορίας ως ο κορυφαίος του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Το ίδιο βραβείο, αλλά μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων στο Πρωτάθλημα Νέων, θα απονεμηθεί στον Τάχα Ελ Κέμπε, που βοήθησε την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ U19 να κατακτήσει τον τίτλο.

Σημαντική διάκριση για το Μάνο, που μπορεί να μην κατάκτησε μαζί με τους συμπαίκτες του το Πρωτάθλημα, αλλά ήταν όλη τη σεζόν σε εξαιρετική κατάσταση και δίκαια ψηφίστηκε κορυφαίος. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος, έχοντας βρει δίχτυα 39 φορές. Μάλιστα, σκόραρε και πέντε φορές στο Κύπελλο, το οποίο κατέκτησαν οι “πράσινοι”.

Όσον αφορά το 18χρονο ποδοσφαιριστή, ήταν ο δεύτερος σκόρερ για την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ U19 στο Πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 22 τέρματα, έχοντας μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση της πρωτιάς και μάλιστα με αήττητη πορεία. Ο νεαρός αγωνιζόταν παράλληλα και στο ανοικτό γήπεδο, με τη φανέλα της ομάδας Νέων της Ελπίδας Αστρομερίτη.