Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πρέα: «Λέω αντίο με την βεβαιότητα ότι έκανα καλή δουλειά»

Πρέα: «Λέω αντίο με την βεβαιότητα ότι έκανα καλή δουλειά»

 


Παρελθόν από τη φουτσαλική μας ομάδα αποτελεί ο Πρέα μετά και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Βραζιλιάνος μετά από μια σεζόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ λέει αντίο, έχοντας βοηθήσει όσο μπορούσε και ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας. Μέσω ενός αποχαιρετιστήριου μηνύματος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του τμήματος, τονίζοντας πως έκανε φιλίες και δεν θα ξεχάσει την παρουσία του στο “τριφύλλι”.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του: «Σήμερα αναχωρώ από την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Κύπρο! Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον Θεό και στη συνέχεια όλους που απαρτίζουν αυτή την ομάδα, επειδή μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα τους τελευταίους εννέα μήνες. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλο το σεβασμό και τον θαυμασμό που έχουν όλοι για μένα, ακόμη και αντίπαλοι.

Έχω μεγαλώσει πολύ αυτή τη σεζόν, τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως άτομο. Δεν φτάσαμε σε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει, αλλά λέω αντίο με την βεβαιότητα ότι έκανα καλή δουλειά και το πιο σημαντικό ήταν οι φιλίες που χτίστηκαν αυτό το διάστημα και έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω ξανά όσους αποτελούν μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Σας εύχομαι όλα τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες την επόμενη σεζόν».