Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για την πρόκριση στους τελικούς!

Για την πρόκριση στους τελικούς!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται απόψε στο «Κίτιον» από την ΑΕΚ Λάρνακας, στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θέλει να κάνει το 2-0 στη σειρά και έτσι να πάρει την πρόκριση για τους τελικούς.

Πολύ δύσκολα πήρε τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγώνα της Δευτέρας καθώς η ομάδα της Λάρνακας αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Οι «πράσινοι» έδειχναν να μην είναι συγκεντρωμένοι, κάνοντας πολλά λάθη που ευτυχώς στο τέλος δεν τα πλήρωσαν. Στο τέλος της ημέρας η ουσία είναι που μετράει και αυτή είχε η ομάδα μας, κάνοντας το 1-0 στη σειρά. Απόψε ψάχνει άλλη μια νίκη για να σφραγίσει την παρουσία της στους τελικούς του Πρωταθλήματος. Αυτό μόνο εύκολο δε φαντάζει, καθώς η ΑΕΚ μέσα στην έδρα της θα επιδιώξει να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα και να ισοφαρίσει στις νίκες. Γι’ αυτό λοιπόν, οι φουτσαλιστές μας θα πρέπει να παρουσιαστούν αρκετά συγκεντρωμένοι, με πάθος και θέληση για τη νίκη.

Ο αγώνας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΟΜΟΝΟΙΑ θα διεξαχθεί απόψε στο «Κίτιον» και θα αρχίσει στις 19:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cytavision Sports 5 και ζωντανή ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μας.