Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΚ

Κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΚ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση γνώρισε την ήττα με 6-2 από την ΑΕΚ, που ισοφάρισε σε 1-1 στις νίκες της ημιτελικής φάσης. Σκόρερ για τους «πράσινους» οι Μ. Ιωάννου και Σέζαρ.

Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι η ομάδα μας αφού δεν ήταν συγκεντρωμένοι οι φουτσαλιστές και κάνοντας πολλά λάθη επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Ένα από τα πολλά λάθη στην άμυνα έφεραν και το γκολ για την ΑΕΚ και με αυτό οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Μετά την ανάπαυλα, τα πράγματα χειροτέρεψαν, με τα λάθη να συνεχίζονται και την ομάδα της Λάρνακας να πετυχαίνει 2 γκολ σε 1 λεπτό. Στο υπόλοιπο του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχιζε να παίζει με flying goalkeeper, κάτι που δεν είχε αποτέλεσμα καθώς η ΑΕΚ πέτυχε άλλα δύο γκολ σε κενή εστία. Προς το τέλος του αγώνα ο Μάρκος Ιωάννου μείωσε, ωστόσο στην επόμενη φάση η ΑΕΚ πέτυχε άλλο ένα γκολ σε κενή εστία. Ο Σέζαρ με γκολ δύο λεπτά πριν από το φινάλε έγραψε το τελικό σκορ, με την ομάδα της Λάρνακας να παίρνει τη νίκη με 6-2.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να προκριθεί από σήμερα. Πλέον οδηγούμαστε σε τρίτο παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη στο «Ελευθερία» και η ομάδα που θα κερδίζει θα πάρει και την πρόκριση για τους τελικούς.

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης: