Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να κάνει το πρώτο βήμα

Να κάνει το πρώτο βήμα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε τον Εθνικό Λατσιών, για τα προημιτελικά της β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Ο στόχος για την ομάδα μας είναι να κάνει σήμερα το πρώτο βήμα παίρνοντας τη νίκη και έτσι να θέλει άλλη μια την επόμενη εβδομάδα για να κάνει το 2-0 στη σειρά και να περάσει στους «4».

Το τμήμα στοχεύει να βρεθεί για άλλη μια χρονιά στους τελικούς και να τα δώσει όλα για την κατάκτηση του τίτλου. Κάνοντας αρχή από το σημερινό παιχνίδι για τα προημιτελικά, η ομάδα μας είναι το ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο αυτό πρέπει να το δείξει και στο παρκέ. Ο αγώνας απαιτεί συγκέντρωση και καθαρό μυαλό για να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ τη νίκη και να κάνει πιο εύκολο το έργο ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού που θα είναι εκτός. Η ομάδα που θα περάσει είναι αυτή που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες και οι «πράσινοι» χρειάζεται κάνουν την αρχή απόψε παίρνοντας τη νίκη.

Ο αγώνας απέναντι στον Εθνικό Λατσιών θα διεξαχθεί απόψε στο «Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 20:30. Την εξέλιξη της αναμέτρησης μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από τη σελίδα μας.