Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πήρε τη νίκη και έκανε το 1-0

Πήρε τη νίκη και έκανε το 1-0


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 4-2 της ΑΕΚ στο «Ελευθερία» και έκανε το 1-0 στις νίκες στη σειρά της ημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος. Σκόρερ για τους «πράσινους» οι Αλεξίου, Μανώλη και Μαντέλι (2).

Παρότι προηγήθηκε νωρίς, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την αναμέτρηση και βρέθηκε μέσα σε 1 λεπτό αφότου σκόραρε, να χάνει με 1-2. Γενικά, η παρουσία της στο πρώτο μέρος δεν ήταν αυτή που έπρεπε, καθώς ήταν πολύ πίσω μαζεμένη στην άμυνα της, χωρίς να πιέζει και κάνοντας πολλά λάθη. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ανέβασε στροφές και στην τελευταία φάση κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς. Μετά την ανάπαυλα, οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα και έτσι δεν δημιουργούνταν πολλές φάσεις. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου μέρους, αυτό ήταν το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν την προσοχή τους πίσω παρά μπροστά για να σκοράρουν. Δύο λεπτά πριν το τέλος όμως, ο Μαντέλι λύτρωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ όπου με κοντινό πλασέ σκόραρε και έδωσε τη νίκη για την ομάδα μας, γράφοντας το 3-2. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο και σε κενή εστία η ομάδα μας έκανε το 4-2.

Η ομάδα μας μπορεί να μην ήταν καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η ουσία είναι ότι πήρε τη νίκη και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση. Πλέον ψάχνει άλλη μια νίκη στον αγώνα της Πέμπτης στο «Κίτιον» για να σφραγίσει την παρουσία της στους τελικούς.

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι:

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης: