Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει την πρόκριση

Να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει την πρόκριση


Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται απόψε στην ΑΕΚ Λάρνακας, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος. Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και έτσι η ομάδα μας ψάχνει τη νίκη που θα τις δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς.

Στον περασμένο αγώνα στο «Κίτιον» αποδείχθηκε περίτρανα ότι η ΑΕΚ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, όπου και ισοφάρισε σε 1-1 στις νίκες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έτσι δέχθηκε την ήττα. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν και απόψε, μέσα στην έδρα της, έχει την ευκαιρία να παρουσιαστεί καθώς πρέπει και να πάρει την πρόκριση. Η ΑΕΚ είναι μια αρκετά καλή ομάδα, όχι όμως καλύτερη από τη δική μας και αυτό καλούνται να αποδείξουν οι φουτσαλιστές μας στο παρκέ. Η ομάδα που θα πάρει τη νίκη παίρνει και την πρόκριση και έτσι οποιοδήποτε λάθος μπορεί να στοιχίσει, γι’ αυτό και οι «πράσινοι» πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και με καθαρό μυαλό, για να βρεθούν για άλλη μια χρονιά στους τελικούς.

Ο αγώνας ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ θα διεξαχθεί απόψε στο «Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 19:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cytavision Sports 5 και ζωντανή ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μας.