Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκη στα πέναλτι και πρόκριση στους τελικούς!

Νίκη στα πέναλτι και πρόκριση στους τελικούς!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 4-3 της ΑΕΚ στα πέναλτυ (3-3 κανονική διάρκεια), έκανε το 2-1 στη σειρά και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς του Πρωταθλήματος. Σκόρερ για τους «πράσινους» ο Μαντέλι με χατ-τρικ.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η ΑΕΚ όπου είχε την υπεροχή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό. Στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε τον αγώνα, κρατούσε περισσότερο μπάλα και έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες, έχοντας και τρία δοκάρια. Παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερε να απαντήσει και έτσι η ομάδα της Λάρνακας κράτησε το υπέρ της προβάδισμα στην ανάπαυλα.

Με το καλημέρα του β’ μέρους η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοφάρισε μετά από γκολ πάρε-βάλε του Βάντερσον στον Μαντέλι. Στη συνέχεια συνέχισε με κάποιες καλές φάσεις με σημαντικότερη το δοκάρι του Βάντερσον. Η ομάδα μας είχε και 5ο δοκάρι πιο μετά με τον Μανώλη και στην αντεπίθεση η ΑΕΚ σκόραρε για το 1-2. Ένα παράξενο περιστατικό συνέβηκε μετά, καθώς παίκτης της ΑΕΚ ήταν στο έδαφος, οι «πράσινοι» σκόραραν και ως ένδειξη fair play δέχθηκαν γκολ για το 2-3 και έτσι στην ουσία δεν άλλαξε κάτι. Άλλο ένα δοκάρι (6ο) λίγο αργότερα από τον Μανώλη από κοντά, ωστόσο μια έμπνευση του Μαντέλι ενάμιση λεπτό πριν το τέλος έφερε στα ίσα το ματς και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο, πέραν του δοκαριού από τον Μαντέλι όπου ήταν το 7ο(!) για την ομάδα μας. Χωρίς κάποια μεγάλη φάση μετά την ανάπαυλα, μοναχά ένα σουτ του Γιάννου Ιωάννου που κόντραρε σε κόρνερ. Γενικά στη διάρκεια της παράτασης οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές και δεν έφτιαχναν ευκαιρίες, με την κούραση να παίζει το δικό της ρόλο. Έτσι οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρώτη εκτέλεση από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον Μαντέλι να σκοράρει και την ΑΕΚ να ισοφαρίζει. Εύστοχος στο 2ο πέναλτι ο Μανώλη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν. Ο Βάντερσον πέτυχε το 3-2, με την ομάδα της Λάρνακας να κάνει το 3-3. Ο Γιάννος Ιωάννου ήταν εύστοχος για το 4-3, με τον παίκτη της ΑΕΚ να στέλνει τη μπάλα στις κερκίδες και έτσι η ομάδα μας πήρε τη νίκη, μαζί και την πρόκριση για τους τελικούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά την ατυχία της, έχοντας 7 δοκάρια, κατάφερε εν τέλη να επικρατήσει στη διαδικασία των πέναλτι, παίρνοντας τη σημαντική αυτή νίκη, μαζί και την πρόκριση. Πλέον η προσοχή στρέφεται στους τελικούς με Αποέλ σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

 

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα:

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα: