Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Φορτσάρουν στις προπονήσεις και βλέπουν Ευρώπη οι πρωταθλητές

Φορτσάρουν στις προπονήσεις και βλέπουν Ευρώπη οι πρωταθλητές


Βλέπει μπροστά και προετοιμάζεται για την Ευρωπαϊκή πρόκληση στο preliminary round του Uefa Futsal Cup η πρωταθλήτρια ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η 2η εβδομάδα σκληρών και ιδιαίτερα κοπιαστικών προπονήσεων με το βάρος να έχει πέσει σε αυτό το πρώτο διάστημα στη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση των αθλητών.

Ο γυμναστής της ομάδας, Μιχάλης Τζιωνής, πάντοτε σε συνεννόηση με τον προπονητή Κώστα Χριστοδούλου, έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι και για την ώρα όλα κυλούν ομαλά.

Έχουν γίνει δύο προσθήκες μέχρι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Αποκτήθηκε ο Νεόφυτος Λακκούφης ο οποίος πέρυσι ανήκε στην ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας ενώ προέκυψε και ενίσχυση με έναν Βραζιλιάνο τον Τζάκσον Άλβες ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί κάποια φιλικά παιχνίδια και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι τις 27 του μηνός, όταν η ομάδα δηλαδή θα δώσει τον πρώτο της αγώνα, η ομάδα θα είναι έτοιμη.

Μιλήσαμε με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Χριστοδούλου ο οποίος μας ανέφερε: «Θέλουμε την πρόκριση και θα την κυνηγήσουμε με πείσμα. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας στα τρία Ευρωπαϊκά παιχνίδια.Θα είναι πολύ βοηθητικό για όλους στην προσπάθεια που θα γίνει για υλοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού στόχου».

Oι πρωταθλητές Κύπρου κληρώθηκαν στον τέταρτο όμιλο της συγκεκριμένης φάσης όπου θα αντιμετωπίσουν τις Pinerola Brastislava (Σλοβακία), Gazi Üniversitesi (Τουρκία) και Vængir Júpiters (Ισλανδία).

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλεξενήσει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» τους αγώνες του ομίλου, οι οποίοι είναι ορισμένοι να διεξαχθούν από τις 27 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Αν η ομάδα μας πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, θα αντιμετωπίσει σε όμιλο τη Novo Vrijeme Makarska (Κροατίας), όπου θα φιλοξενήσει και τους αγώνες, το νικητή του δεύτερου ομίλου, καθώς και το νικητή του ένατου ομίλου.