Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τα σενάρια πρόκρισης…

Τα σενάρια πρόκρισης…


Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει απόψε τον καθοριστικό αγώνα στον 4ο όμιλο του Preliminary Round του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος ασφαλώς είναι η πρόκριση και τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών της δίνουν πλεονέκτημα αν και απόψε έχει μπροστά της το δυσκολότερο παιχνίδι κόντρα στην Σλοβακική Πινερόλα.

H OMONOIA προκρίνεται απόψε με νίκη ή ακόμα και με ισοπαλία. Η ομάδα μας είναι στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς, στην δεύτερη θέση είναι η Τουρκική Γαζί με τρεις και υπερτερεί των Σλοβάκων που έχουν επίσης 3 καθώς τους κέρδισαν στον μεταξύ τους αγώνα. Η ομάδα από την Ισλανδία είναι εκτός μάχης για την πρόκριση καθώς δεν έχει βαθμό ενώ δεν έχει πιθανότητες ούτε η Γαζί.

Απόψε θα γίνουν οι αγώνες ΟΜΟΝΟΙΑ-Πινερόλα και Γαζί-Τζουπιτερς. Αν κερδίσουν οι Ισλανδοί και η ΟΜΟΝΟΙΑ χάσει από την Πινερόλα τότε την πρόκριση παίρνουν οι Σλοβάκοι. Αν όμως κερδίσει η Γαζί την Τζούπιτερς(κάτι που επιθυμούμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας) και η ΟΜΟΝΟΙΑ χάσει, τότε προκύπτει τριπλή ισοβαθμία και όλα θα κριθούν στα τέρματα μεταξύ των τριών ομάδων που ισοβαθμούν. Για να χάσει σε αυτό το ενδεχόμενο η ΟΜΟΝΟΙΑ την πρόκριση θα πρέπει να ηττηθεί απόψε με διαφορά 5 τερμάτων και άνω.

Τα αποτελέσματα στον 4ο όμιλο:

1η Αγ. ΟΜΟΝΟΙΑ – Γαζί 8-2 & Πινερόλα -Τζουπιτερς 8-0

2η Αγ. ΟΜΟΝΟΙΑ – Τζουπιτερς 8-1 & Γαζί – Πινερόλα 4-2

Έτσι είναι διαμορφωμένος ο όμιλος:

Group D

PlayedWonDrawsLostForAgainstGoal differencePoints
AC Omonia Nicosia2200163136
Gazi Üniversitesi2101610-43
Pinerola Bratislava210110463
Vaengir Jupiters2002116-150

Στόχος βέβαια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απόψε είναι η νίκη και σε αυτήν προβλέπει η ομάδα του Κώστα Χριστοδούλου για να μην χρειαστεί να μπούμε στη διαδικασία των σεναρίων.

Βέβαια το παιχνίδι των Τούρκων με τους Ισλανδούς θα προηγηθεί οπότε θα γνωρίζουμε πως θα έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στον 4ο όμιλο και τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα.