Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς!

Για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει το Αποέλ στο «Ελευθερία» για το θεσμό του Σούπερ Καπ. Η περσινή νταμπλούχος Κύπρου θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε, παίρνοντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Οι «πράσινοι» μετά την πρόκριση στο main round του Champions League, στρέφουν τη βλέψη τους προς τις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το σημερινό «αιώνιο» ντέρμπι για το Σούπερ Καπ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να συνεχίσει στον ίδιο καλό ρυθμό και με την ίδια σοβαρότητα να πάρει τον τίτλο. Το έργο ασφαλώς και μόνο εύκολο δεν φαντάζει καθώς θα αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία με τη σειρά της έχει τους ίδιους στόχους. Η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί με την ίδια δίψα όπως και στους περσινούς τελικούς κόντρα στο Αποέλ, όπου σάρωσε όλους τους τίτλους.

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Χριστοδούλου και μας ανέφερε: «Νέα σεζόν, ίδιοι στόχοι. Ένας τελικός απέναντι σε μια ομάδα ενισχυμένη και πολύ καλή. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ευελπιστώντας να ξεκινήσουμε τη χρονιά με ένα τρόπαιο όπως και πέρσι. Καλούμε τον κόσμο μας να σταθεί στο πλευρό μας και να βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη».

Ο αγώνας του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ θα αρχίσει στις 19:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cytavision Sports 5HD και ζωντανή ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μας.