Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κώστας Χριστοδούλου: «Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση»

Κώστας Χριστοδούλου: «Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση»


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει την προσπάθεια της στο main round του Futsal Champions League με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας balla.com.cy και το οποίο υπογράφεται από τον αθλητικογράφο Κυριάκο Αποστόλου ο οποίος συνομίλησε με τον προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστα Χριστοδούλου.

Το ρεπορτάζ:

Το Futsal στο νησί μας διατηρεί ένα μοναδικό κοινό το οποίο παρακολουθεί τους αγώνες με αγωνία και πάθος για το αποτέλεσμα. Μάλιστα, κατά καιρούς έχουν βρεθεί «star» του αθλήματος στη χώρα μας και αυτό το γεγονός μόνο τυχαίο δεν είναι για καμία ομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Κώστα Χριστοδούλου στο «τιμόνι» πήρε «μεγάλη» πρόκριση στον επόμενο γύρο του UEFA Futsal Champions League, αφού κατάφερε να περάσει από το «preliminary round» για να βρεθεί να «παλεύει» με τα επόμενα «εμπόδια». Οι «πράσινοι» έδωσαν «μάχη», αλλά προκρίθηκαν στο «main round», εκεί όπου τους περιμένουν δύσκολες αποστολές κόντρα στις Novo Vrijeme (Κροατία, hosts), Shkupi (Σκόπια), Leo (ARM).

Το Balla επικοινώνησε με τον κορυφαίο τεχνικό του Futsal εντός Κύπρου, για να σημειώσει τα παρακάτω στις δηλώσεις του.

– Κόουτς, καλησπέρα. Στο γύρο που «έκλεισε» η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε την πρόκριση, θα ήθελα το σχόλιο σου: «Καλησπέρα. Στόχος της ομάδας ήταν η πρόκριση, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν κόντρα σε καλές ομάδες που ήρθαν στη Λευκωσία για να μας προβληματίσουν. Φαβορί ήταν η Πινερόλα Μπρατισλάβας, αλλά τους ξεπεράσαμε και βρεθήκαμε στην επόμενη φάση».

– Πως ήρθε η πρόκριση, εύκολα ή δύσκολα; «Γνωρίζαμε από την κατασκοπεία που κάναμε ότι θα παίζονταν όλα στο τελευταίο παιχνίδι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των προηγουμένων αγώνων, είχαμε τη τύχη να παίζουμε για δύο αποτελέσματα και τα καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Σημαντικό για εμάς είναι ότι ακόμη ένα στόχο που θέσαμε, τον φέραμε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο».

Μάθατε τους αντιπάλους στην επόμενη φάση, ποιες οι φιλοδοξίες σας: «Πέσαμε σε δύσκολο όμιλο με την πρωταθλήτρια Κροατίας που είναι εξαιρετική ομάδα, ως ΟΜΟΝΟΙΑ θα «παλέψουμε» τα ματς και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση, παρά τις δυσκολίες και το γεγονός ότι πάμε χωρίς έναν παίκτη, ο οποίος επιστρέφει στην Αραράτ»

Για το πρωτάθλημα; «Οι στόχοι είναι ίδιοι, θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και θα ψάξουμε εκ νέου τους τίτλους εντός των συνόρων».