Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σούπερ Καπ, πρεμιέρα και μετά Main Round

Σούπερ Καπ, πρεμιέρα και μετά Main Round


Έχοντας πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Φούτσαλ Τσάμπιονς Λιγκ, η ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπει μπροστά και προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 3 Οκτωβρίου με τον Εθνικό Λατσιών, θα προηγηθεί ο αγώνας του Σούπερ Καπ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στις 26 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ομοσπονδίας όπου αποφασίστηκε η ώρα και η έδρα του συγκεκριμένου αγώνα. Ενημέρωσε πριν από λίγο η ΚΟΠ με ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Στις 26 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Super Cup για το Futsal μεταξύ των ομάδων της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ. Λεπτομέρειες για οργανωτικά θέματα του αγώνα, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ.»

Μετά τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό η ομάδα θα αναχωρήσει για την Κροατία όπου θα δώσει τους επόμενους Ευρωπαικούς της αγώνες. Η πρωταθλήτρια Κύπρου θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Νόβο Πριέμε, την Σκούπι Βόρειας Μακεδονίας και την Λέο Αρμενίας.

Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται κανονικά και μέσα στο επόμενο διάστημα, μέχρι την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων η ομάδα του Κώστα Χριστοδούλου θα δώσει 2-3 φιλικά για να διατηρηθούν οι αθλητές σε αγωνιστικό ρυθμό.