Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κώστας Χριστοδούλου: «Ήρθαμε εδώ για να απολαύσουμε την κάθε στιγμή…»

Κώστας Χριστοδούλου: «Ήρθαμε εδώ για να απολαύσουμε την κάθε στιγμή…»


Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου των προπονητών των 4ων ομάδων που συμμετέχουν στον 6o όμιλο του main Round του Τσάμπιονς Λιγκ ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστας Χριστοδούλου αναγνώρισε την μεγάλη δυσκολία που θα έχει η ομάδα σε αυτή της την αποστολή ωστόσο η προσπάθεια όπως είπε θα γίνει.

«Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί ενώ πρέπει να ξεπεράσουμε και κάποιους τραυματισμούς. Το πιο σημαντικό πάντως για εμάς είναι η εμεπιρία που θα αποκομίσουμε και η οποία θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, σε μία χώρα στην οποία το φούτσαλ είναι πολύ αγαπητό σαν άθλημα. Η μεγάλη επιτυχία της ομάδας Κ-19 της Κροατίας δείχνει την εξέλιξη του αθλήματος εδώ.»

Πάντως ο Κώστας Χριστοδούλου ανέφερε ότι η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη και από το πολύωρο ταξίδι και συνέχισε λέγοντας… «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι στην Νόβο Βριέμε, μία ομάδα με διεθνείς Σλοβένους και πολύ καλούς Βραζιλιάνους. Παίζουν στην έδρα τους, μπροστά στον κόσμο τους Είμαστε εδώ για να απολάυσουμε την κάθε στιγμή και να προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα.  Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες είναι καλές και θα προσπαθήσουν για την πρώτη θέση».

Ο προπονητής της Κροατικής ομάδας Τόμισλαβ Χόρβατ είπε… «Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όλοι ανυπομονούμε να αρχίσει το τουρνουά. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και ελπίζουμε ότι μπροστά στον κόσμο μας θα τα καταφέρουμε.»