Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο main round

Ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο main round


Η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την ήττα με 6-5 από την Leo στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι του main round του Champions League. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Μαντέλι (3), Λακκούφης και ένα αυτογκόλ.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Leo, η οποία πήρε το προβάδισμα στο 8ο λεπτό. Ωστόσο, με δύο γκολ του Μαντέλι μέσα σε 1 λεπτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 9′ έφερε τούμπα το ματς. Η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς και στο 15ο λεπτό πέτυχε και τρίτο γκολ με αυτογκόλ. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, η αντίπαλος κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Με το καλημέρα του δευτέρου μέρους ο Μαντέλι σκόραρε και 4ο γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στη συνέχεια όμως η Leo ανέβασε στροφές και κατάφερε με τέσσερα τέρματα να φέρει τούμπα το ματς, κάνοντας το 6-4, με την ομάδα μας απλά να μειώνει στο τέλος για το τελικό 6-5.

Το τμήμα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο main round και επιστρέφει από την Κροατία με μπόλικες εμπειρίες. Μέχρι εδώ που έφτασε η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μεγάλη επιτυχία και είχε πολλά να πάρει από τη συμμετοχή της στο Champions League. Η προσοχή πλέον στρέφεται προς τις εγχώριες διοργανώσεις.