
Πολύ ψηλό αποδείχτηκε το εμπόδιο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης για την Εθνική μας ομάδα Futsal.
Σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal που έγινε στη Ζένιτσα, η Εθνική μας έχασε από τη γηπεδούχο ομάδα με 8-4 , παρά τη μεγάλη προσπάθεια των διεθνών μας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.
Το θετικό είναι πως, αυτή η ήττα δεν είναι καταδικαστική για την ομάδα μας για την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Ο πλεόν καθοριστικός αγώνας , ο οποίος αποκτά χαρακτήρα τελικού, είναι ο αυτός που θα γίνει την Πέμπτη στις 17:00 με την Ελβετία. Η Κύπρος, με νίκη θα κρατά την τύχη της στα χέρια της και θα χρειάζεται νίκη στην τελευταία αγωνιστική, το Σάββατο με το Γιβραλτάρ.
Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου ενώ, υπό προϋποθέσεις, πρόκριση μπορεί να δώσει και τρίτη θέση.
Οι Βόσνιοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 4-0 στα πρώτα 13 λεπτά, με την Εθνική μας να μειώνει με τον Χρίστο Κόκκινο σε 1-4 στο 14′, με το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 5-1 για τους γηπεδούχους.
Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, ο Κουλουμπρής μείωσε σε 5-2 για την Κύπρο (23΄) αλλά οι Βόσνιοι πέτυχαν άλλα δυο τέρματα ανεβάζοντας το σκορ στο 7-2.
Ο Κάντζο (29΄) και ο Ομήρου (31′) σκόραραν για την Κύπρο μειώνοντας σε 7-4 ενώ, στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε ψάχνοντας περαιτέρω μείωση του σκορ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να τα καταφέρει.
Τελικά, στο τελευταίο λεπτό οι Βόσνιοι πέτυχαν και όγδοο τέρμα με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 8-4.
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, κάνοντας και διαχείριση δυνάμεων ενόψει του αυριανού, καθοριστικού αγώνα.
Κύπρος (Α. Στυλιανού): Σκαμπύλης, Κάντζο, Χατζηγεωργίου, Λακούφης, Αλεξίου (Περέιρα, Ιωάννου, Κουλουμπρής, Ομήρου, Τσίτσος, Κόκκινος, Σκαρπάρης, Φιλίππου, Οδυσσέως.


![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ [4-3]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-AEK-Live-Futsal-238x178.jpeg)


![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)