Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κώστας Χριστοδούλου: «Στόχος μας η πρόκριση στην επόμενη φάση»

Κώστας Χριστοδούλου: «Στόχος μας η πρόκριση στην επόμενη φάση»


Την ερχόμενη Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει στην Κύπρο την Φιορεντίνο από τον Σαν Μαρίνο για τον Preliminary Round του Τσάμπιονς Λιγκ στο φούτσαλ. Ο αγώνας ο οποίος θα είναι μονός θα διεξαχθεί στο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθέρια» στις 16:00 με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Χριστοδούλου να αναλύει στο AllinSports τον αντίπαλο της ομάδας του, τις δυσκολίες που συνάντησε, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τι είπε:

Ένα πρώτο σχόλιο για τον αγώνα με την Φιορεντίνο: «Για τον αγώνα η προετοιμασία ξεκίνησε από τον Σεπτέμβρη. Φυσικά μετά τις εξελίξεις πιο έντονα την προετοιμασία μας την αρχίσαμε τον τελευταίο μήνα. Προετοιμαζόμαστε παράλληλα και για το πρωτάθλημα. Όμως αυτή την εβδομάδα είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα.

Πόσο εύκολο ή δύσκολο μέσα από αυτή την κατάσταση να σκιαγραφήσεις στους παίκτες σου την δυναμικότητα του αντίπαλου; «Βρήκα κάποιο υλικό από αυτή την ομάδα. Στην κατάταξη είναι πιο χαμηλά από έμας. Ήταν στο γκρουπ των αδυνάτων . Είμαστε το φαβορί. Έχουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα τους σε σχέση με πέρσι. Άλλαξαν και τον προπονητή. Έχω ένα περσινό δείγμα από τους αγώνες του Preliminary Round, όπου δέχθηκαν τρεις ήττες. Προσπαθήσαμε να ταυτοποιήσουμε κάποιους παίκτες και τον τρόπο παιχνιδιού τους παρόλο που δεν έχουμε κάποιο δείγμα για φέτος. Εξαρτάται από εμάς η πρόκριση. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και είμαστε το φαβορί. Να μπούμε δυνατά από την αρχή να πιέσουμε να πετύχουμε γκολ γρήγορα και να προκριθούμε».

Ποιος είναι ο φετινός στόχος της Ομόνοιας στην Ευρώπη; «Ενδεχόμενη πρόκριση θα μας πάρει στους 32. Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Σίγουρα θα το δούμε σοβαρό τον αγώνα έστω και αν η αντίπαλος μας είναι πιο αδύνατη από εμάς. Φυσικά στην μέση είναι και το άγνωστο, έχει και εννέα μήνες να δώσουμε επίσημο παιχνίδι, όμως στόχος μας είναι να περάσουμε και να περιμένουμε την κλήρωση για τους 16».

Αντιμετωπίζεις κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα; «Αγωνιστικά όλοι είναι έτοιμοι εκτός από τον άτυχο της φετινής χρονιάς Σέζαρ ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και μηνίσκου και θα χάσει την χρονιά»

Και ένα τελευταίο σχόλιο για το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει και επίσημα στις 3-4 του Δεκέμβρη: «Το πρωτάθλημα πάει σε αναβολή από αναβολή. Μέχρι 30/11 σταματήσαν όλα. Στις 3/12 όπως ανακοίνωσε και η ΚΟΠ ξεκινάμε εφόσον είναι όλα καλά. Περιμένουμε την επίσημη έναρξη. Από 9 ομάδες έμειναν 5 και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για άθλημα»

Πηγή allinsports.com.cy