Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πάλεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό

Πάλεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό


Οι φουτσαλιστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αν και πάλεψαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κόντρα στην Berettyóújfalu εντούτοις δεν τα κατάφεραν, ηττήθηκαν με 0-2 και γνώρισαν τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του UEFA Futsal Champions League.

Για την ιστορία του αγώνα να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Henrique Da Silva στο 3ο λεπτό, αποτέλεσμα το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Ούγγροι σκόραραν νωρίς και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό πράγμα που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των φουτσαλιστών του Κώστα Χριστοδούλου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το 0-2 ρίσκαρε έπαιξε με Flying κήπερ και είχε τις δικές της ευκαιρίες να σκοράρει, να μειώσει στο σκορ και να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Μεγαλύτερη ευκαιρία για τους “πράσινους” καταγράφηκε στο 14ο λέπτο με το σουτ του Μαντέλι να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των Ούγγρων, Mezei.

Μέχρι το τέλος του αγώνα παρά την προσπάθεια των φουτσαλιστών μας δεν άλλαξε κάτι και η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό.