Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL O απολογισμός των τμημάτων του Σωματείου μας την εβδομάδα που πέρασε

O απολογισμός των τμημάτων του Σωματείου μας την εβδομάδα που πέρασε


Έξι τμήματα του Σωματείου μας είχαν υποχρεώσεις την εβδομάδα (06/12 – 13/12) που μας πέρασε.

Η ομάδα ποδοσφαίρου είχε διπλή υποχρέωση σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Την περασμένη Πέμπτη εξήλθε ισόπαλη 0-0 απέναντι στην Καϊράτ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Χθες, εξήλθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι από τη συνέχεια του CEV Challenge Cup. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από την Narbonne Volley με 2-3 σετ και σε συνδυασμό με την ήττα με 0-3 στο «Ελευθέρια» δεν θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα η ομάδα μας συνέχισε την αήττητη πορεία της καθώς κέρδισε την Ανόρθωση με 3-1 σετ και πέτυχε την όγδοη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας Ανδρών πέτυχε ακόμη μία μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα. Κέρδισε εντός έδρας τον Απόλλωνα με 70-66 και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

Η ομάδα φούτσαλ κέρδισε την Ανόρθωση με 3-0 και βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα με 17 βαθμούς.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου επανήλθε στις νίκες, καθώς κέρδισε εκτός έδρας τη Λευκοθέα Λατσιών με 0-3. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 3η θέση με 18 βαθμούς, στο -1 από την κορυφή. Έχει, όμως, ένα παιχνίδι περισσότερο από τις ομάδες που προπορεύονται.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών ηττήθηκε εκτός έδρας από το ΘΟΪ Αυγόρου με 3-0 σετ και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.