Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Βάφτηκε πράσινο το “αιώνιο” ντέρμπι στο φούτσαλ!

Βάφτηκε πράσινο το “αιώνιο” ντέρμπι στο φούτσαλ!

Μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι που έγινε στο Λευκόθεο στάδιο με τους φουτσαλιστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να καταθέτουν ψυχή στο παρκέ κατάφεραν να επικρατήσουν του Αποέλ με 3-5 υποχρεώνοντας τους “γαλαζοκίτρινους” στην πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.


Η ομάδα μας ήταν αυτή που έδειξε από την αρχή το τι ήθελε στο γήπεδο και με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Τόρες.
Στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι έιχαν την απάντηση στο γκολ που δέχθηκε με τον Δημητρίου να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Από εκεί και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τα ηνία και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ. Στο 13ο λεπτό ο Ιωάννου έκανε το 1-2 και στο 23ο λεπτό ο Ελ Κέμπε έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα μας.

Ο Αποέλ όμως δεν παραδόθηκε και με δύο γκολ του Σκαρπάρη και Χριστοδούλου έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ έχασε και 10μέτρο πέναλτι που θα μπορούσε να πάρει για πρώτη φορά προβάδισμα στο παιχνίδι.

Η ομάδα στο τέλος ήταν αυτή που κατέθεσε ψυχή στο γήπεδο και πήρε στο τέλος το αποτέλεσμα που ήθελε. Στο 37ο λεπτό οι “πράσινοι” έκαναν το 3-4 με τον Τόρες να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ, ενώ στο 40ο λεπτό ο Ιωάννου επίσης με δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην 3η θέση με 20 βαθμούς (6-2-4), ενώ ο Αποέλ παρέμεινε στην κορυφή με 31βαθμούς (10-1-1).