Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων μας αυτή την εβδομάδα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων μας αυτή την εβδομάδα


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (21/02 – 28/02) τα πέντε από τα δέκα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Παρασκευή τον ΑΠΟΕΛ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα φούτσαλ έχει εκτός έδρας υποχρέωση απέναντι στην ΑΕΛ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Σπύρος Κυπριανού» και θα αρχίσει στις 20:45.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λυμπιών για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο «Θεοδώρειον» στο Πέρα Χωρίο Νήσου και θα αρχίσει στις 11:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μαραθώνα σε εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λύκειο Βεργίνας και θα αρχίσει στις 19:30. Την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα σε εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 19:00.