Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Σωματείου μας

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Σωματείου μας


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (07/03 – 14/03) τα τέσσερα από τα δέκα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται τη Δόξα για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 17:00.

Η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ για δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Σπύρος Κυπριανού» και θα αρχίσει στις 20:45.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας τον ΑΠΟΕΛ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Κλειστό του Αγίου Δομετίου και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Απόψε θα υποδεχθεί το ΘΟΪ Αυγόρου για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιου Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 19:30. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:30.