Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Απόψε με τη Νορβηγία η Εθνική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Απόψε με τη Νορβηγία η Εθνική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου


Τον πρώτο της αγώνα στο 2ο προκριματικό όμιλο της προ – προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2024 δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Αντίπαλος της η Εθνική Νορβηγίας σε αγώνα που θα γίνει στην πόλη Τροντχάιμ και θα αρχίσει στις 21:00.

Απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα, η Εθνική μας θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στους επόμενους αγώνες της διοργάνωσης που ακολουθούν με τη Δανία στις 7 Απριλίου και τη Μάλτα στις 9 Απριλίου.

Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου. Η Κύπρος θα προσπαθήσει να πάρει τη μια από τις δύο πρώτες θέσεις, γνωρίζοντας όμως πως είναι το αουτσάιντερ, με τους γηπεδούχους Νορβηγούς και τους Δανούς να είναι θεωρητικά τα φαβορί. Όμως, τόσο οι διεθνείς μας όσο και ο προπονητής πιστεύουν πως μέσα από την προσπάθεια τους στον αγωνιστικό χώρο, μπορούν να πετύχουν την υπέρβαση.

Σήμερα, για την πρώτη αγωνιστική, στις 16:00 η Δανία θα αγωνιστεί με τη Μάλτα.

Στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Futsal Άθου Στυλιανού, βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: 

Κάρλο Κεντζελιάν, Gevara Kanjo, Γιώργος Κρέκος, Νίκος Χατζηγεωργίου, Νικόλας Σωκράτους, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής,  Αλέξης Τσίτσος, Παναγιώτης Σκαρπάρης, Παρασκευάς Ψηλογένης, Σάββας Ομήρου, Αναστάσιος Σκαμπύλης, Νεόφυτος Λακούφης, Τάχα Ελ Κέμπε, Σέζαρ Περέϊρα