Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Με show Μπεϊσόλα και Κουλουμπρή “πάτησε” τον Αποέλ

Με show Μπεϊσόλα και Κουλουμπρή “πάτησε” τον Αποέλ

Μετά από ένα γεμάτο παιχνίδι η ομάδα μας έβαψε “πράσινο” το “αιώνιο” ντέρμπι καθώς επικράτησε με 8-5 του Αποέλ έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Μπεϊσόλα και Κουλουμπρή που πέτυχαν τα επτά από τα οκτώ γκολ.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί στον αγώνα με τον Μπεϊσόλα με τον Αποέλ να ισοφαρίζει με τον Γκόις. Ο Μπεϊσόλα έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας, ωστόσο ο Αποέλ είχε ξανά την απάντηση με τον Ιακώβου. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Κουλουμπρής έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο σύνολο του Παναγιώτη Παρασκευά.

Στην επανάληψη ο Αποέλ ισοφάρισε με τον Ομήρου και ο Δημητρίου έδωσε προβάδισμα στους “γαλαζοκίτρινους” για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είχε τις απαντήσεις με τον Κουλουμπρή (δις) να γυρίζει το παιχνίδι, όμως ο Δημητρίου και πάλι έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

Στα τελικά στάδια του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη περισσότερο μετά την αποβολή του Γκόις και με τρία γκολ από τους Μπεϊσόλα (δυο) και Μαντέλι κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη.

Για το σύνολο του Παναγιώτη Παρασκευά η νίκη επί του Αποέλ ήταν η 8η και 7η συνεχόμενη κάτι που το κρατάει μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος φούτσαλ.