Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σακκά: «Πρόκληση το ματς με ΑΕΛ… περιμένουμε κόσμο απόψε»

Σακκά: «Πρόκληση το ματς με ΑΕΛ… περιμένουμε κόσμο απόψε»


Ο βοηθός προπονητή της Ομόνοιας στο Futsal, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου, κυρίως για το ντέρμπι του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ που έχει ενδιαφέρον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ κ. ΣΑΚΚΑ:

Για το ντέρμπι Ομόνοια – ΑΕΛ: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι πρόκληση για εμάς, μόνο και μόνο από τη βαθμολογική σημασία. Όπως είναι δομημένο το πρωτάθλημα, όλα τα ματς μετράνε πλέον. Δεν μας παίρνει να χάσουμε δεύτερο ματς, ειδικότερα μέσα στην έδρα μας. Θα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο αν χάσουμε, οπότε δεν μας παίρνει καθόλου. Δε μπορείς να αποκλείσεις τον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα, άρα είναι τρεις οι «μονομάχοι». Έχουν πιθανότητες στα «Play-Offs».

Για την ΑΕΛ: «Παραμένει ίδια ομάδα, άρα καλό σύνολο. Έκανε προσθήκες και είναι δυνατή ομάδα, όπως και εμείς. Το πρώτο ματς δεν ήταν τηλεοπτικό, όμως αυτό θα είναι, άρα όποιος το παρακολουθήσει θα αποζημιωθεί ως θεατής».

Για τον κόσμο και τα θέματα: «Περιμένουμε κόσμο, έχουμε πιστούς οπαδούς και περιμένουμε λίγο περισσότερο κόσμο πλέον. Δεν έχουμε και αγωνιστικό πρόβλημα, κανένα».