Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ετοιμάζει δυναμική αντίδραση η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ

Ετοιμάζει δυναμική αντίδραση η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ


Για ακόμα μία φορά, σε άλλο ένα αθλητικό γεγονός η βία, ο χουλιγκανισμός, οι ασχήμιες έκαναν την εμφάνιση τους. Το παιχνίδι στο φούτσαλ ήταν τηλεοπτικό, αρκετά έδειξε ο τηλεοπτικός φακός σε ζωντανή προβολή και πολύ περισσότερα όχι.

Ουδείς μπορεί να αρνηθεί πως κάθε άλλο παρά φιλόξενο ήταν το περιβάλλον στο «Σπύρος Κυπριανού», για τη φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ το βράδυ της Πέμπτης. Είχαμε εισοδο οπαδών στο παρκέ, κτυπήθηκε αθλητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άλλοι δέχθηκαν επίθεση ενώ από την ώρα που πάτησε το πόδι της η ομάδα στο κλειστό της Λεμεσού έζησε συνθήκες τρομοκρατίας.

Και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μένει σε όλα αυτά άπραγη. Αντίθετα ετοιμάζει δυναμική αντίδραση προβαίνοντας σε καταγγελία όσων εκτέλεσαν πλημελώς τα καθήκοντα τους.

Αστυνομία, διατητές, παρατηρητής, επιτηρητές, ο υπεύθυνος ασφαλείας θα καταγγελθούν στα αρμόδια όργανα με τη διοίκηση της ομάδας μας να είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να μην ξανασυμβούν παρόμια περιστατικά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μάλιστα, έχει μαζέψει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσει και τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μαρτυρίες αλλά και βίντεο.

Επικοινωνήσαμε με άνθρωπο της ομάδας, ζητήσαμε περισσότερες λεπτομέρειες σε ότι αφορά στις ενέργειες που προγραμματίζονται όμως αυτό που μας λέχθηκε είναι πως θα ληφθούν όλα τα μέτρα και δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να λεχθεί κάτι περισσότερο.