Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Με Buzzer Beater του Μπεϊσόλα το “αιώνιο” βάφτηκε πράσινο!

Με Buzzer Beater του Μπεϊσόλα το “αιώνιο” βάφτηκε πράσινο!

Μετά από ένα φοβερό παιχνίδι που έγινε στο Λευκόθεο, με επτά τέρματα και δύο ανατροπές, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να επικρατήσει με 3-4 του Αποέλ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ.


Η ομάδα μας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Ελ Κέμπε και οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λευκωσίας επτά λεπτά αργότερα κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Σκαρπάρη. Μέχρι το τέλος του πρώτου 20λέπτου δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη ο Αποέλ ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα, όμως το γκολ το βρήκε η ομάδα μας στο 25ο λεπτό με τον Ελ Κέμπε να νικάει τον Ψηλογένη μετά από φοβερό διαγώνιο σουτ. Ο Αποέλ βρήκε απάντηση και στο δεύτερο γκολ της ομάδας μας με τον Ρεσάλα να κάνει το 2-2 στο 31ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σκαρπάρης έδωσε προβάδισμα για πρώτη φορά στους γηπεδούχους.

Όλα έδειχναν ότι η νίκη θα πήγαινε σε “γαλαζοκίτρινα” χέρια, όμως οι φουτσαλιστές μας κατέθεσαν ψυχή μέχρι τέλους στο 39ο λεπτό κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι με τον Μπεϊσόλα, ενώ ο ίδιος παίκτης με Buzzer Beater και μετά από μια φοβερή εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ψηλογένη και χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τη νίκη.