Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήττα στην Λεμεσό για τους φουτσαλιστές μας

Ήττα στην Λεμεσό για τους φουτσαλιστές μας

Στον πρώτο τελικό πρωταθλήματος φούτσαλ που έγινε στην Λεμεσό, η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την ήττα με 4-2 από την ΑΕΛ, με τον Λεμεσιανό σύλλογο να φτάνει στις τέσσερεις νίκες, απέναντι στην ομάδα μας η οποία μετράει μόνο μία και είναι σε μειονεκτική θέση για την διεκδίκηση του φετινού τίτλου.


Όσο αφορά τον σημερίνο αγώνα που έγινε στο Αθλητικό κέντρο “Σπύρος Κυπριανού” η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και δεν ήταν καλή στο πρώτο 20λέπτο κατάφερε να φτάσει πρώτη στο γκολ με τον Μπείσολα στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να φύγει με το “διπλό” από την Λεμεσό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και ο Φαμπρίτσιο με δυνατό κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε δεύτερο γκολ κάνοντας το 2-1 μετά από ωραίο συνδυασμό των φουτσαλιστών της ΑΕΛ. Το 3-1 για τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού έγινε από τον Χατζηγεωργίου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να βρει απάντηση στο τρίτο γκολ που δέχθηκε και μειώσε αμέσως σε 3-2 με τον Κουλουμπρή, όμως η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η ομάδα μας αγωνιζότανε με Fly Keeper και ο Ράφαελ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Το επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 16/03 και ώρα 19:00, στο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” κι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να παραμείνει ζωντανή στην διεκδικήση του τίτλου θα πρέπει να φτάσει στη νίκη, σε διαφορετική περίπτωση η ΑΕΛ θα πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα.