Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νέα ήττα από την ΑΕΛ και είπε… αντίο στον τίτλο

Νέα ήττα από την ΑΕΛ και είπε… αντίο στον τίτλο

Σε παιχνίδι που έγινε στο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχθηκε την ήττα από την ΑΕΛ και έτσι μπήκε “ταφόπλακα” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού έφτασαν στις πέντε συνολικά νίκες.


Στον αγώνα που έγινε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παρκέ και στο πέμπτο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Μαντέλι μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του φουτσαλιστή μας. Στην συνέχεια η ομάδα μας είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να μεγαλώσει το δείκτη του σκορ όμως τα δοκάρια έφραξαν τον δρόμο στους Σέζαρ και Μαντέλι. Στην σύνεχεια η ΑΕΛ ισορρόπησε τον αγώνα έχασε 10μέτρο πενάλτι, ενώ το δεύτερο που κέρδισε οι “γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού ο Ράφαελ το μετέτρεψε σε γκολ διαμορφώνοντας το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 20λέπτο η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ και πριν την συμπλήρωση ενός λεπτού πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Χατζηγεωργίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε σχεδόν άμεσα την απάντηση στο γκολ που δέχθηκε με τον Πεισόλα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μαντέλι κι από κοντά έκανε το 2-2. Μετά την ισοφάριση οι φουτσαλιστές μας κράτησαν μπάλα προσπάθησαν να φτάσουν και σε άλλο τέρμα, ωστόσο την ουσία την είχε η ΑΕΛ η οποία με τους Ανδρέου, Ράφαελ, Κάντζο και Φαμπρίτσιο διαμόρφωσαν το τελικό 2-6.

Με τη νίκη αυτή η ΑΕΛ συμπλήρωσε τις πέντε νίκες απέναντι στην ομάδα μας και κατ’ επέκταση έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου, του πρώτου στην ιστορία της στο άθλημα του φούτσαλ.