
Οι φουτσαλιστές μας πάτησαν ξανά παρκέ και ετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Η ομάδα φουτσαλ του σωματείου μας Omonoia Futsal συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις, ώστε να είναι πανέτοιμη με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Να σημειώσουμε ότι χθες για λογαριασμό της ομάδας φούτσαλ ήρθε 29χρόνος Βραζιλιάνος φουτσαλιστής, ο Lucas Bonifacio ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί κι αυτός στις προπονήσεις.









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)
![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)


![Οι καλύτερες στιγμές του Πράσινου ΛΑΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/04/Prasinos-Laos-Kosmos-Voreia-OMONOIA-ApoelSKOS7949-100x75.jpg)


