Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αγωνία στην ομάδα φούτσαλ για Μαρσίλιο και Μπονοφάτσιο

Αγωνία στην ομάδα φούτσαλ για Μαρσίλιο και Μπονοφάτσιο


Η φουτσαλική μας ομάδα αντιμετώπισε το βράδυ της Πέμπτης (2/11) την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φούτσαλ σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έμειναν παρά την προσπάθεια που έκαανα για τη νίκη έμειναν τελικά στο ισοπάλο 2-2.

Στο παιχνίδι κυριάρχησε η δύναμη, το πάθος και τα σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε κάποιες περιπτώσεις τα έβαλαν και με την διαιτησία για κάποια λάθη που έκαναν, όπως την φάση με τον Μπονοφάτσιο, αλλά και τον Μαξ Μαρσίλιο.

Διαβάστε κι αυτό: Έγιναν τραγικά λάθη από την διαιτησία

Να σημειώσουμε ότι στις περιπτώσεις που αναφέρουμε πιο πάνω οι δύο φουτσαλιστές μας τραυματίστηκαν, ο Μπονοφάτσιο στο πόδι και ο Μαρσίλιο στο χέρι και αμφότεροι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.

Οι δύο φουτσαλιστές μας, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μέχρι τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο και σίγουρα στο προπονητικό τιμ επικρατεί μεγάλη αγωνία για το τι θα δείξουν οι εξετάσεις και των δύο, αλλά και για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνουν εκτός δράσης.

Πάντως τόσο ο Μαρσίλιο, όσο και ο Μπονοφάτσιο στα παιχνίδια που μπορέσαμε να τους παρακολουθήσουμε, έδειξαν ότι φουτσαλιστές με αρκετή ποιότητα και είναι δύο σημαντικά “γρανάζια” για την ομάδα και σίγουρα ο κόουτς, Παναγιώτης Παρασκευά, δεν θα θέλει να τους στερηθεί από τα επόμενα παιχνίδια.