Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Εξάστερη η ΟΜΟΝΟΙΑ “έβαψε” πράσινο το “αιώνιο”

Εξάστερη η ΟΜΟΝΟΙΑ “έβαψε” πράσινο το “αιώνιο”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξένησε τον Αποέλ στο στάδιο “Ελευθερία” στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ, με το σύνολο του Παναγιώτη Παρασκευά να παίρνει τη νίκη με 6-1.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή του αγώνα έδειξε στους “γαλαζοκίτρινους” ποιος θα είναι το αφεντικό στο παρκέ και με το “καλήμερα” της αναμέτρησης έχασε κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ κάτι που τελικά το πέτυχε με τον Λούκας στο 9ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Λακούφης έκανε το 2-0 το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ξεκίνησε απ’ εκεί που σταμάτησε στο πρώτο μέρος. Μπήκε με επιθετικές διαθέσεις και μόλις στα τρία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ με τους Τσίτσο και Κουλλουπά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ λίγο αργότερα ο Μαρσίλιο έστειλε για 5η φορά την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό.

Μέχρι την λήξη του παιχνιδιού η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε σωστή διαχείριση του σκορ, έψαξε κι άλλο γκολ, ενώ όσο περνούσε ο χρόνος έκανε και διαχείριση δυνάμεων ενόψει του επόμενου αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ. Στο διάστημα αυτό ο Αποέλ κατάφερε να μειώσει σε 5-1, ενώ ο τελευταίο λόγος ανήκε στον Μαρσίλιο που διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Με τη νίκη αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε τις 5 συνολικά στο πρωτάθλημα και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή με 16βαθμούς.