Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήττα στην Λεμεσό από την ΑΕΛ

Ήττα στην Λεμεσό από την ΑΕΛ

Δεν τα κατάφερε η φουτσαλική μας ομάδα να δώσει συνέχεια στο αήττητο της, καθώς σε παιχνίδι που έγινε το βράδυ στο “Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού” δέχθηκε την ήττα με 4-2 από την ΑΕΛ.


Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και με ορέξεις στο παρκέ και με την συμπλήρωση του δεύτερου λεπτού βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με δράστη τον Φαμπρίτσιο.

Η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν άμεση, με τον Λακούφη να κάνει δύο λεπτά αργότερα το 1-1, ωστόσο οι “γαλαζοκίτρινοι” κατάφεραν να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράφαελ, για να έρθει λίγο μετά ο Μαξ Μαρσίλιο να κάνει το 2-2. Το σκορ του ημιχρόνου το διαμόρφωσε ο Τσακανιάς ο οποίος από κοντά έκανε το 3-2.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως δεν μπόρσσε να βρει σωστά τους χώρους προς την εστία του Μιχαλίτση και να μπορέσει να κάνει την ζημιά, κάτι που τελικά το κατάφερε η ΑΕΛ με τον Τσακανιά, ο οποίος με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-2, στην φάση πριν το γκολ προηγήθηκε η αποβολη του Μαρσίλιο με δεύτερη κίτρινη.

Η ήττα αυτή για την ομάδα μας ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, προηγήθηκε άλλη μια ισοπαλία επίσης από την ΑΕΛ στο στάδιο “Ελευθερία”. Η ομάδα μας παρέμεινε στην κορυφή με 16βαθμούς, την έπιασε στην πρώτη θέση η ομάδα της Λεμεσού η οποία μάλιστα έχει παιχνίδι λιγότερο.