Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήττα από την ΑΕΛ στο ντέρμπι κορυφής

Ήττα από την ΑΕΛ στο ντέρμπι κορυφής

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπισε στο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φούτσαλ με την ομάδα μας να δέχεται την ήττα με 4-6.


Στο πρώτο ημίχρονο οι “γαλαζοκίτρινοι” μπήκαν πιο δύνατα και κατάφεραν να βρουν δύο γκολ με τους Τσακανιά και τον Κρέκο. Η ομάδα μας λίγο πριν τελειώσει το πρώτο 20λέπτο κατάφερε να βρει το γκολ με τον Κουλλουπά μπαίνοντας στην διεκδίκηση κέρδους από το παιχνίδι.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στο παρκέ με γκολ καταφέρνοντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Φιλίππου. Η ΑΕΛ όμως είχε τις απαντήσεις στα δύο γκολ που δέχθηκε και με τους Σκαρπάρη και και Σωκράτους πήρε εκ νέου προβάδισμα με δύο τέρματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μείωσε με τον Ελ Κέμπε σε 3-4.

Η ομάδα μας μετά που μείωσε στο σκορ έψαξε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως η ΑΕΛ ήταν αυτή που έφτασε στο τέρμα με τον Φαμπρίτσιο να κάνει το 3-5 δυσκολεύοντας το έργο των φουτσαλιστών του Παναγιώτη Παρασκευά.

Στα τελικά στάδια ο Τσίτσος κατάφερε να μειώσει προσωρινά σε 4-5 και εκεί που οι φουτσαλιστές μας που πήγαν να πιστέψουν για κάτι καλό από το παιχνίδι, ήρθε εκ νέου ο Φαμπρίτσιο να διαμορφώσει το τελικό 4-6.

Με την ήττα αυτή, η ομάδα μας παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 25βαθμούς και είδε την διαφορά από την κορυφή και την ΑΕΛ να μεγαλώνει στους 4βαθμούς. Η ΑΕΚ ακολουθεί στην τρίτη θέση με 14βαθμούς, στην τέταρτη βρίσκεται ο Αποέλ με 8βαθμούς και τελευταίος είναι ο Αραράτ με 4βαθμούς.