Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Επικράτησε του Αραράτ και έκλεισε νικηφόρα την πρώτη φάση του πρωταθλήματος

Επικράτησε του Αραράτ και έκλεισε νικηφόρα την πρώτη φάση του πρωταθλήματος

Σε παιχνίδι που έγινε απόψε στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” η φουτσαλική μας ομάδα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καταφέρνοντας να επικρατήσει με 4-3 της ομάδα του Αραράτ και έτσι έκλεισε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος νικηφόρα.


Το σύνολο του Παναγιώτη Παρασκευά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 6ο λεπτό με το γκολ που σημειώσε ο Πατίκκης, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπονιφάτσιο. Πριν καλά – καλά χαρεί το γκολ της η ισοφάρισης η ομάδα μας, βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ με το γκολ που πέτυχε ο Μάτβεβ. Στο 12ο λεπτό ο Κουλλουπάς έφερε το παιχνίδι εκ νέου στα ίσα για να έρθει στο 17ο ο Μαξ Μαρσίλιο να κάνει το 3-2 και να στείλει την ομάδα μας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα που πήρε από το 17ο λεπτό, ενώ στο 27ο κατάφερε να το μεγάλωσει κιόλας με τον Μαξ Μαρσίλιο να σκοράρει για δεύτερη φορά και να κάνει το 4-2 με την ομάδα μας να “κλειδώνει” τη νίκη. Το μόνο που κατάφερε ο Αραράτ ήταν να μειώσει σε 4-3 με τον Στυλιανού στο 35ο λεπτό.

Η ομάδα μας λοιπόν, τώρα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος την ΑΕΚ της οποίας προηγείται με 4-0 και θέλει άλλη μια νίκη για να πάρει την πρόκριση, ενώ η ΑΕΛ θα τα πει με τον Αποέλ με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού να προηγούνται επίσης με 4-0 και να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση.