Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κλείνει απόψε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος

Κλείνει απόψε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος


Τελευταία αγωνιστική σήμερα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών Futsal όμως ανεξάρτητα από τον απολογισμό της, διαμορφώθηκε η βαθμολογία της πρώτης τετράδας ενόψει της δεύτερης φάσης.

Στις σημερινές αναμετρήσεις, η πρωτοπόρος ΑΕΛ θα θα αντιμετφωπίσει στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο την ΑΕΚ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Στις 20:30 η Ομόνοια Λευκωσίας που τερματίζει δεύτερης στην πρώτη φάση, θα αντιμετωπίσει την Αραράτ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΛ76-3239
2. Ομόνοια61-4134
3. ΑΕΚ51-5416
4. ΑΠΟΕΛ44-6614
5. Αραράτ25-645

Με τη λήξη της πρώτης φάσης, οι τέσσερις πρώτες ομάδες συνεχίζουν στη δεύτερη φάση και όπως καθορίζεται από την Προκήρυξη, η 1η ομάδα της κατάταξης θα αντιμετωπίσει την 4η ομάδα και η 2η την 3η ομάδα της κατάταξης και γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Τα δύο ζευγάρια θα αγωνιστούν μεταξύ τους και όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις 5 νίκες ή και στις 3 νίκες (σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους 2, 3 ή 4 μεταξύ τους αγώνες στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος) θα προκριθεί στον τελικό.

Πρωταθλήτρια θα αναδειχτεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 5 νίκες ή και στις 3 νίκες (σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους 2, 3 ή 4 μεταξύ τους αγώνες στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος).

Στον τελικό η ομάδα που θα τερματίσει ψηλότερα στην κατάταξη της πρώτης φάσης θα αρχίσει τους αγώνες από την έδρα της.