Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πάλεψε αλλά λύγισε στην παράταση η φουτσαλική ομάδα

Πάλεψε αλλά λύγισε στην παράταση η φουτσαλική ομάδα

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που έγινε στο στάδιο Σπύρος Κυπριανού και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου, η ΑΕΛ και η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθαν ισόπαλες 2-2 στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης, με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού όμως, να είναι αυτοί που εξασφάλισαν το εισίτηριο της πρόκρισης στον τελικό με συνολικό σκορ 4-3.


Η ΑΕΛ ξεκίνησε πιο δυνατά και στην πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα κατάφερε να βρει το γκολ στο 5ο λεπτό με τον Φαμπρίτσιο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, όμως όσες ευκαιρίες της δόθηκαν στο παιχνίδι, σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα της ΑΕΛ, τον Μιχαλίτση. Το 1-0 τελικά, σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε μουδιασμένα δίνοντας την ευκαιρία να ψάξει το δεύτερο γκολ με το οποίο θα “κλείδωνε” την πρόκριση. Με την πάροδο του χρόνου οι φουτσαλιστές μας, ανέβασαν την απόδοση τους και λίγο πριν το τέλος του δευτέρου ημίχρονου κατάφεραν να βρουν δύο γκολ, με τους Τσίτσο και Μαρσίλιο, έκαναν την ανατροπή και έστειλαν το παιχνίδι στην 10λέπτη παράταση.

Στην παράταση, οι δύο ομάδες έφτιαξαν αμφότερες τις ευκαιρίες τους και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση, το οποίο τελικά το βρήκε η ΑΕΛ με τον Σκαρπάρη στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, ενώ πριν απο αυτό προηγήθηκε διπλή χαμένη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Μιχαλίτση να πιάνει τα άπιαστα.

Οι φουτσαλιστές πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι, έκαναν τεράστια υπερπροσπάθεια στο παρκέ του Σπύρος Κυπριανού, πάλεψαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως στο τέλος λύγισαν και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν αυτοί στον μεγάλο τελικό κυπέλλου.