Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Υποχρεώσεις για 6 τμήματα την προηγούμενη βδομάδα

Υποχρεώσεις για 6 τμήματα την προηγούμενη βδομάδα


Έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ είχαν υποχρεώσεις την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η ομάδα ποδοσφαίρου στους δύο αγώνες που είχε, έφερε 2-2 με τον Εθνικός εκτός έδρας και κέρδισε 1-0 τον Οθέλλο εντός έδρας. Έτσι θα μπει στα palyoff  από την 4η ή την 5η θέση (εκκρεμεί ο αγώνας της Πάφου FC) της βαθμολογίας με 49 βαθμούς.

Η ομάδα φούτσαλ εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την ΑΕΛ στη Λεμεσό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και με συνολικό σκορ 4-3 υπέρ της Λεμεσιανής ομάδας αποκλείστηκε. Στο πρωτάθλημα με 3-6 την ΑΕΚ και παρέμεινε στη 2η θέση, στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών επικράτησε στη Λεμεσό της Νέας Σαλαμίνας με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών κέρδισε σε ένα δραματικό παιχνίδι τον Δία Έμπας με 3-2 σετ και πλέον έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι για την άνοδο στην Β2 κατηγορία. Η απόσταση από την δεύτερη προνομιούχο θέση έχει μειωθεί στους 2 βαθμούς, και με πέντε αγώνες να απομένουν, όλα μπορούν να συμβούν.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΖ Χρυσομηλιά με 4-0, στo πλαίσιo της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Bρίσκεται στην 4η θέση με 16 βαθμούς.

To τμήμα Δρομέων και Πεζοπόρων έτρεξε στον Στρόβολο στον 2ο αγώνα του για το 2024, που διοργανώνει η ΚΟΕΑΣ. Η δυναμική παρουσία με συμμετοχή σε όλες τις αποστάσεις, συνοδεύτηκε με την 3η θέση της Νικολέττας Λοΐζου στα 5 χιλιόμετρα!