Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκησε, ανέβαλε την στέψη της ΑΕΛ, μειώσε στο σκορ και… έμεινε ζωντανή!

Νίκησε, ανέβαλε την στέψη της ΑΕΛ, μειώσε στο σκορ και… έμεινε ζωντανή!

Σε παιχνίδι που έγινε στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-3 απέναντι στην ΑΕΛ στον δεύτερο τελικό πρωταθλήματος, μείωσε σε  ανέβαλε την στέψη της ΑΕΛ, μειώσε σε 4-1 στις νίκες και έμεινε ζωντανή.


Στην αναμέτρηση που έγινε απόψε στην Λευκωσία, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που πατούσε σε όλη την διάρκεια του αγώνα καλύτερο στο παρκέ. Οι φουτσαλιστές του Παναγιώτη Παρασκευά κατάφεραν βρουν το γκολ στο 3′ λεπτό με τον Μαρσίλιο και τρία λεπτά μετά ο Κρέκος ισοφάρισε για την ΑΕΛ. Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα μας, όπου με τον Δημητρίου και ένα αυτογκόλ του Ράφαελ έκανε το 3-1 στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε από εκεί που έμεινε στο πρώτο ημίχρονο και με το “καλήμερα” βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα κάνοντας το 4-1 με τον Τσίτσο. Η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει σε 4-3 με τους Χατζηγεωργίου και Ράφαελ. Η συνέχεια όμως ανήκε και πάλι στην ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία με γκολ των Μιχαήλ, αυτογκόλ του Χριστοδούλου κι άλλο ένα του Μιχαήλ διαμορφώθηκε το 7-3.

Η ομάδα μας λοιπόν με τη νίκη της αυτή έμεινε ζωντανή στο πρωτάθλημα και θα πάει τώρα ξανά στην Λεμεσό έχοντας σημαντικές απουσίες,  Λακκούφη και Λούκας Μπονιφάτσιο για να διεκδικήσει τη νίκη για να μειώσει περαιτέρω στο συνολικό σκορ.

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα