Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Υποχρεώσεις για 4 τμήματα αυτή την εβδομάδα

Υποχρεώσεις για 4 τμήματα αυτή την εβδομάδα


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (11/03 – 18/03) τέσσερα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 16:00.

Η ομάδα φούτσαλ έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα για τους τελικούς του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ. Απόψε το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» και θα αρχίσει στις 20:30 και την Πέμπτη στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 19:00. Η ΑΕΛ είναι μπροστά στις νίκες με 3-0. Στις πέντε νίκες αναδειχθεί η φετινή πρωταθλήτρια.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κούρρη Ερήμης για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Γυμνάσιο Ζακακίου και θα αρχίσει στις 14:00.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λευκοθέα Λατσιών για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Λατσιών και θα αρχίσει στις 11:00.