

Η ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας με 4-3 την Αραράτ και έτσι θα χρειαστεί τρίτος αγώνας για να αναδειχτεί η ομάδα που θα περάσει στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Futsal.
Η Αραράτ προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο και η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 3-3 στο δεύτερο ημίχρονο. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση και η ΑΕΚ λίγο πριν το φινάλε πέτυχε το 4-3 και έτσι ισοφάρισε και στις νίκες σε 1-1.
Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Λάρνακα είχε κερδίσει η Αραράτ με 5-0.
Το πρόγραμμα των αγώνων της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος Futsal:
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2026
20:00 Ελπίδα Αστρομερίτη – ΑΕΛ
Στον πρώτο αγώνα νίκησε με 5-0 η ΑΕΛ.
20:30 Απόλλων – Αποελ (απευθείας από τη Cytavision)
Στον πρώτο αγώνα επικράτησε ο Αποελ με 8-3.
Για σκοπούς καταμέτρησης των νικών, δεν θα λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα που έφεραν οι ομάδες στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος και η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες, θα προκριθεί στην επόμενη φάση.
Θέση στην επόμενη φάση εξασφάλισε όπως είναι γνωστό η Ομόνοια Λευκωσίας που απέκλεισε την Ένωση Νέων Λατσιών.









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)




