Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

«Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

 


Την πρώτη της νίκη στο γυναικείο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κυνηγάει η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει με όπλο την έδρα της να την πετύχει στο προσεχές παιχνίδι. Διαβάστε το ρεπορτάζ της επίσημης ιστοσελίδας, στην οποία παραχώρησε δηλώσεις η παίκτρια της ομάδας Μύρια Τουμάζου. Αναλυτικά:

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τη Χρυσομηλιά. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο της Ολυμπιάς Λυμπιών και θα ξεκινήσει στις 11:00.

Το “τριφύλλι” μετά την ισοπαλία της περασμένης βδομάδας απέναντι στο ΘΟΪ, στοχεύει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση.

H ποδοσφαιρίστρια της ομάδας μας, Μύρια Τουμάζου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Στόχος μας είναι η νίκη. Κρατάμε τα θετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια και δουλεύουμε για να βελτιώσουμε τα αρνητικά. Δουλεύουμε τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Διαπιστώνουμε ότι η δουλειά που κάνουμε αποδίδει και αυτό είναι ευχάριστο» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο περασμένο, το σκορ μας αδικεί και νομίζω πως έφτασε η ώρα για νίκη. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γιατί είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνεις τη στήριξή του».