Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η κλήρωση της γυναικείας ομάδας στο Κύπελλο

Η κλήρωση της γυναικείας ομάδας στο Κύπελλο

 


Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στο Πρωτάθλημα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζει στο Κύπελλο. Μάλιστα, σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον πρώτο γύρο, όπως επίσης και την προημιτελική φάση, με τις “πράσινες” να μαθαίνουν τον αντίπαλο τους.

Από τις εννέα ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, οι εφτά πέρασαν στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην είναι μέσα σε αυτές, αφού θα αγωνιστεί με τη Λευκοθέα για ένα εισιτήριο στους “8” της διοργάνωσης. Η νικήτρια της μονομαχίας που θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου στην έδρα της ομάδας μας (στάδιο Ολυμπιάς Λυμπιών στις 11:00), θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας. Ναι μεν το “τριφύλλι” θα κληθεί να δώσει από νωρίς αγώνα στο θεσμό, όμως είναι θετικό που κληρώθηκε δις εντός έδρας, όπως επίσης που αποφεύχθηκε αντίπαλος όπως η Πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια.

Σαφώς και θα είναι ντέρμπι το παιχνίδι με τη Λευκοθέα, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε πως έχει τις δυνατότητες να κερδίσει, κάτι που έκανε στο Πρωτάθλημα, στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων. Αναμένεται μεγάλο ντέρμπι, με τις “πράσινες” να καλούνται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ενώ αν έχουν τη συμπαράσταση του 12ου παίκτη τότε θα έχουν μεγαλύτερο προβάδισμα για την πρόκριση.

Πιο κάτω η κλήρωση των προημιτελικών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 29 Απριλίου:
Απόλλων Λυμπιών – Barcelona F.A.
Πάφια – Apollon Ladies
ΘΟΪ Λακατάμιας – Champions Ύψωνα
Νικήτρια αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ – Λευκοθέας με την Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου Κερύνειας.

Η ημιτελική φάση και ο τελικός θα γίνουν σε μορφή final four. Η ημερομηνίες διεξαγωγής του final four θα καθοριστεί στο προσεχές διάστημα.