Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Τέλος στις προπονήσεις και αντίο σε μια “πράσινη”

Τέλος στις προπονήσεις και αντίο σε μια “πράσινη”


Την τελευταία της προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 πραγματοποίησε σήμερα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του σωματείου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλαρό δίτερμα, με την ομάδα της Ελένης Καϊλη να κερδίζει με 4-3 την ομάδα του προπονητή Μάριου Μαυρουδά.

Διαβάστε ακόμη: Συνέντευξη στον Γιάννη Γιωρκάτζη για το πλάνο στην γυναικεία ομάδα, τον προγραμματισμό και τις βλέψεις για το μέλλον

Η γυναικεία ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε λοιπόν κάθε υποχρέωση της στη σεζόν και πλέον οι παίκτριες και η τεχνική ηγεσία θα έχουν τρεις βδομάδες ξεκούραση. Επιστροφή πάλι στις 20 του Ιούνη, όπου οι “πράσινες” θα ξεκινήσουν δουλειά στο γυμναστήριο για να διατηρηθούν σε φόρμα.

Δείτε επίσης τον απολογισμό
του προπονητή της ομάδας Μάριου Μαυρουδά
της αρχηγού της ομάδας Γιώτας Ρήγα

Να σημειωθεί πως η αποψινή προπόνηση ήταν η τελευταία Στέφανης Σαββίδου, που αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Ένα μήνα περίπου πριν κλείσει τα 26 της χρόνιας πήραν την απόφαση η παίκτρια, που τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε οκτώ συμμετοχές στο Πρωτάθλημα, με τέσσερα γκολ, και μία στο Κύπελλο. Συνολικά, στα εννέα αυτά παιχνίδια -μετρώντας τρεις συμμετοχές στο αρχικό σχήμα-, έπαιξε 306 λεπτά.

Αντίο στη συμπαίκτρια τους φωνάζοντας το όνομα της: