Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Πρωτιά στο Aphrodite Cup για την Εθνική Γυναικών

Πρωτιά στο Aphrodite Cup για την Εθνική Γυναικών


Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του Aphrodite Cup, η Εθνική Γυναικών επικράτησε με 1-0 της Εσθονίας και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά. Οι αγώνες έγιναν επί κυπριακού εδάφους και τα κορίτσια πήραν πολύ σημαντικές εμπειρίες. Στο τελευταίο ματς αγωνίστηκαν σαν αλλαγή οι Ανδρονίκου και Παπαδοπούλου. Αναλυτικά:

Η Εθνική μας ομάδα Γυναικών στο σημερινό φινάλε νίκησε με 1-0 την Εσθονία και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τετραεθνές Aphrodite Cup.

Το αποτέλεσμα καθορίστηκε από γκολ που σημείωσε στο 38ο λεπτό η  Άντρη Βιολάρη.

Καλός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις όμως. Πιο επικίνδυνη η Εθνική μας που κατάφερε να ανοίξει και το σκορ και με καλή παρουσία κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Ήταν η δεύτερη νίκη για την Εθνική μας σε τρεις αγώνες και ο απολογισμός των έξι βαθμών μας χάρισε την πρωτιά στο διεθνές τουρνουά.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άγγελος Τσολάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις ποδοσφαιρίστριες που κλήθηκαν στην αποστολή και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Κύπρος: Ματθαίου, Ιωάννου, Γεωργίου, Γιάννου (58′ Αριστοδήμου), Σάββα, Βιολάρη (69′ Κιρκίνη), Σολωμού (90′ Ζαμπά), Χρυσοστόμου (69′ Ανδρονίκου), Νεοφύτου (58′ Παπαδοπούλου), Χαραλάμπους, Παφίτη.

Όλα τα αποτελέσματα των αγώνων του Aphrodite Cup:

27 Φεβρουαρίου
Εσθονία – Μάλτα…0-0
Κύπρος – Λιθουανία…2-1

28 Φεβρουαρίου
Λιθουανία – Εσθονία...1-0
Κύπρος – Μάλτα…0-1

2 Μαρτίου
Μάλτα – Λιθουανία…2-2
Κύπρος – Εσθονία…1-0