Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (19/12 – 26/12) τα έξι από τα έννεα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται τον Απόλλωνα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Απόψε στις 20:00 υποδέχεται στο «Ελευθέρια» την Ανόρθωση σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή στις 20:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας (Κλειστό Δερύνειας) την Αναγέννηση για τη 10η αγωνιστική.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα φούτσαλ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:30.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών θα υποδεχθεί τον Πανιδαλιακό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Γυμνάσιο Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά για την πρώτη φάση του κυπέλλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Στάδιο του Δήμου Πολεμιδιών και θα αρχίσει στις 14:30.